Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Numizmatika képes leírás - Pénz.tlap.hu
részletek »

Numizmatika - Pénz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Numizmatika
Keresés
Találatok száma - 13 db
Érmebörze - Xantal Online Érmekereskedelem

Érmebörze - Xantal Online Érmekereskedelem

A honlapon magyar és külföldi pénzérmék, emékérmék nagy választékát találják meg. Minőségi termékek , minőségi kiszolgálás. A termékek csoportosítása megoldható országokra lebontva, azon belül az érmék anyagára is lehet keresni. Minden kép az érmék eredeti fényképe. Az oldal folyamatos feltöltés alatt van, hetente új termékekkel.

Érmegyűjtők fóruma

Érmegyűjtők fóruma

Numismatist - Érmegyűjtő / Numizmatika &Fórum az érme érem bankjegy papírpénz és kitüntetés témakörben, tabuk nélkül, de kulturáltan, egy valódi közösség önmoderációján alapulva: A numizmatikai fórum Önnek!

Fefe numizmatikai oldala

Fefe numizmatikai oldala

Nézics Ferenc vagyok. Elsősorban régi és modern érméket, papírpénzeket gyűjtök a világ minden tájáról napjainkig. Másodsorban gyűjtök még magyar telefonkártyákat is. Várom minden gyűjtő jelentkezését aki szeretne cserélni, eladni vagy vásárolni

Forint portál

Forint portál

Nem lehet tudni, hogy miért, de van egy-két olyan évjárat a vert forgalmi érmék közül, amely milliós darabszámban készült, mégis ma szinte képtelenség hozzájutni egy-egy UNC darabhoz. Egyesek szerint a szóban forgó darabok 50 évesek és mivel első - legtovább forgalomban volt - érmék, ezért túlságosan elkoptak és csak használtat látni lépten-nyomon...

Hamis pénzek

Hamis pénzek

A Hamis Pénzek.hu numizmatikai honlap azért jött létre, hogy bemutassa a hazai numizmatikai piacot egyre jobban elárasztó manipulált bankjegyeket, valamint érméket. Fő célunk, hogy minden gyűjtő betekintést nyerhessen ebbe a világba és még időben informálódhasson a felkínált gyanús darabokról. A manipulált, de eredeti papírpénzek és fémpénzek mellett bemutatunk több korabeli és jelenkori modern hamisítványt is.

Magyar Bankjegy katalógus

Magyar Bankjegy katalógus

Magyar Bankjegy Katalógus! Adás-vétel, csere-bere, gyűjtemény tárgymutatóval! Szaktanácsok, vélemények, érdekességek, és minden hasznos, ami a papírpénzekkel kapcsolatos!

Magyar Éremgyűjtők egyesülete

Magyar Éremgyűjtők egyesülete

Az egyesületünk mintegy 4000 taggal, valamint több ezer műkedvelővel segíti a numizmatikai magángyűjtemények gazdagítását, ezek révén a nemzeti értékek megmentését, illetve közgyűjtemények gyarapítását. Az egyesület - tevékenységéből fakadó - szolgáltatásait a tagokon kívül más személy is igénybe veheti.

Numismatics

Numismatics

Numizmatikai ismertetők, leírások, római érmék, papírpénzek, magyar pénzek katalógusa található oldalunkon. Az oldalt rendszeresen frissítjük új hírekkel, cikkekkel, érmékkel, bankjegyekkel.

Numizmatik

Numizmatik

Félkész érme sorozatok A Numizmatik Kft. karácsonyi meglepetése egy olyan emlékérem, amelyet valódi érték és minőség fémjelez. Ezüst érmét ajándékozni ezeréves hagyomány, méltó az Ünnep fényéhez, kifejezi a szerettünk iránti tiszteletet, megbecsülést és szeretetet. Tovább a Karácsonyi érmére >

Hirdetés
Numizmatikai alapismeretek

Numizmatikai alapismeretek

Azért érdemes gyűjteni, mert esztétikailag szépek, ha gondosan vannak tartva, nagyon értékállóak, tehát befektetésnek sem utolsók. Néha az ember érzelmileg is tud kötődni hozzájuk, kabalaként tartja őket magánál. Nem elfelejtendő közvetlen kötődésük a történelemmel!

Numizmatikai fórum

Numizmatikai fórum

A Numizmatikai Fórum (sgforum) egy olyan hely, ahol a numizmatikusok, gyűjtők, kereskedők eszmét és gyűjteménydarabot cserélhetnek, adhatnak, vehetnek. Ez egy folyamatosan fejlődő honlap, amelynek nézetsége egyre csak nő és tartalma pedig folyamatosan bővül!

Tamás érmes oldala

Tamás érmes oldala

Kovács Tamás vagyok, egyik hobbim az éremgyˆjtés, ezért készült egy jóbarátom közremˆködésével ez az oldal. A numizmatikán belül a magyar érmek érdekelnek, ezeket is gyˆjtöm, 1868-tól napjainkig minden forgalmi ezüstpénzt

World Money

World Money

Az oldal a világ pénzeivel és azok történelmével foglalkozik. Hiszen mindnyájan tudjuk, hogy nem csak az országoknak, a világnak van történelme, hanem sok minden másnak is. Ezek közül mi a pénzt emeltük ki, s egy portált készítünk ennek történelmével. Célunk a portállal az, hogy mindenki megismerhesse a pénz és az üzlet történetét. Portálunk tartalma folyamatosan bővül, megújul a folyamatos frissítések révén. A portál hiánytalan megtekintéséhez ajánlott program:

Tuti menü