Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bolhapiac, aukció, webáruház képes leírás - Pénz.tlap.hu
részletek »

Bolhapiac, aukció, webáruház - Pénz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Bolhapiac, aukció, webáruház
Keresés
Találatok száma - 18 db
Adamo licit

Adamo licit

Fontos tudni! Regisztráció adamo licit szabályok Szállítási és fizetési feltételeink! Vevő kalauz: Eladás Előjegyzés Keresés Segítség: Hogyan tudok vásárolni? Mi az az Autó-licit? Mi az a Gyorsárverés? Mire jó a Személyes menüpont? Elfelejtettem a jelszavamat. Hogyan tudom megváltoztatni regisztrációs adataimat? Hogyan tudom megnézni azokat a termékeket, amikre licitáltam? Mennyibe kerül a termékek eladása? Ki felel az eladott termékért?

AntikWeb Ingyenes régiség hirdetések.

AntikWeb Ingyenes régiség hirdetések.

AntikWeb.hu Régiségek Műtárgyak hirdetések! Antikweb.hu Töltsd fel az eladó régiségeid! Nemesfém. Kovácsoltvas bútor, Porcelán, Üveg, Kerámia Régi könyv, bélyeg. Numizmatika, Antik hangszer lámpa csillár. Régi bútorok. Fegyver, Szobor faragvány. Régi órák. Minden új regisztrálónak 1000Ft bónuszt írunk jóvá a számláján. Az összeg felhasználható hirdetések kiemeléséhez, vagy bannerek megjelenítéséhez.

Arany-ezüst tömb webshop

Arany-ezüst tömb webshop

Legyen szó akár érmékbe akár tömbökbe történő beruházásról, maga a befektetés versenyképes alternatívát jelent a bankok ajánlataival szemben. Aki aranyat vagy ezüstöt tartalékol, nemigen veszíthet. Akármekkora az infláció vagy a defláció, akár válság van, akár háború, a nemesfém folyamatosan értékálló és bármikor átváltható. Cégünk olyan világszerte híres nemesfém-gyártókkal áll szerződésben, mint a Perth Mint, Heraeus vagy éppen a Degussa. Elismertségük a garancia, hogy Ön minőségi érmét vagy tömböt kapjon pénzéért. A forgalmazott termékeket már a vásárlási összeg 25%-ának befizetésével is megrendelheti, többletköltségek nélkül, ráadásul forinttal is fizethet!

Aranypengő

Aranypengő

Az "Aranypengő" nevű honlapomon, kihasználva az internet, szinte korlátlan kapcsolat- teremtési lehetőségét, egy viszonylag nagyobb darabszámú, a numizmatika szinte minden ágát képviselő csereanyagot kinálok fel cserére, vagy megvételre. A teljes anyag még nem került fel, folyamatosan történik a feltöltés.

Érmelicit

Érmelicit

Az érmelicit oldalán nincsenek felesleges csoportok, ez az oldal keresésről és megtalálásról szól. A ermelicit.hu keresőprogramjával megkeresheti a kívánt aukciót függetlenül attól, hogy mikor indították vagy, mely idő közé sorolható stb.

Euroérmék webáruháza

Euroérmék webáruháza

Az áruházban nem szereplő érmék beszerzését is vállaljuk, a kapcsolat menüpontban érdeklődhet elérhetőségeinken. Törekedtünk az egyszerű kezelhetőségre, ezért a vásárláshoz regisztráció nem szükséges. A részletes leírást a " Vásárlás menete " menüpontban olvashatja. Reméljük oldalunkkal hozzájárulunk az érmegyűjtés gyönyörű hobbijának élvezetéhez és örömet okozunk abban, ha gyűjteménye újabb darabokkal gazdagodik! eurocoinshop csapata

Ezüst Panda

Ezüst Panda

Ezüst- és aranyérmék a tengerentúlról ... ...és Európából - gyűjtőknek, befektetőknek. Online boltunkat azoknak ajánljuk, akik gyűjtőként a legjobb napi áron szeretnének hozzájutni a mai kiadású külföldi nemesfém-érmékhez, napjaink bizonytalan gazdasági fejleményeit látva olyan hosszútávú befektetést keresnek, amely kiállta több évezred próbáját. És miért pont bennünk bízzon ??? - Kizárólag megbízható külföldi forrásból, pénzverdéktől és nagykereskedőiktől szerezzük be az érméket; - érméink valódiságára időkorlát nélkül garanciát adunk, ha pedig nem elégedett a megvett érmével, vagy másra számított, a sértetlen érmére 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk; - a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóságnál bejegyzett betéti társaságként működünk; - nálunk megvehet a a legkisebb ezüstöktől a kilós óriásérmékig és 20, 50, 100 db-os befektetési csomagokig sok mindent; - az internetes eladásnak köszönhetően alacsony költségekkel és árréssel, kedvező árakon értékesítünk.

Galéria Savaria

Galéria Savaria

Galéria Savaria egy online piactér, amely az antik, műtárgy, régiség területre specializálódik. Az antik tételek, műtárgyak, régiségek eladása, illetve vásárlása 12 kategóriában történik. A Galéria Savaria online piactérre bármely regisztrált felhasználó díjmentesen tölthet fel tételeket.

Keleman numizmatika

Keleman numizmatika

Az oldal nem egy numizmatikai katalógus, pusztán saját gyűjteményem egy részét mutatom be, amely darabok az oldalon megvásárolhatók vagy elcseélhetők. Az érmék megvásárlásáról bővebben a menüben a "Kapcsolat" gombra kattintva olvashat!

Hirdetés
Magyar Érme Bolt

Magyar Érme Bolt

Az oldal az éremgyűjtők, az emlékérmék, fémpénzek iránt érdeklődők számára készült, hogy segítségével könnyen áttekinthessék az emlékérméket és a teljes forintrendszert a kezdettől napjainkig, s ezáltal információt szerezzenek gyűjteményük esetleges hiányzó darabjairól, amelyeket itt az érmebolt oldalán akár meg is vásárolhatnak.

Magyar Érmeforgalmazó Kft.

Magyar Érmeforgalmazó Kft.

Egy világ az érméken Alig van olyan tárgy, amely az elmúlt évszázadok során szorosabban kapcsolódott volna az emberek életéhez és az emberiség kultúrájához, mint a pénzérmék. Akár igaz az állítás, hogy "a pénz tartja mozgásban a világot", akár nem, az emberiség történetében kevés dolog került az állandó és lázas érdeklődés középpontjába, váltott ki annyi erkölcsi és vallási indíttatású bírálatot és viszályt, mint a pénz. A pénzérmék gyűjtésének szenvedélye szinte egyidős az emberiség történetével.

Numis

Numis

A Numis.hu egy tematikus online aukciós oldal. Igyekszünk a magyar piacon egyedülálló szolgáltatásokat nyújtani eladóinknak és vásárlóinknak, egy egyszerű, átlátható felület mellett. A Numis oldalon a vásárlás teljesen ingyenes, tehát Önnek csak a termék árát és az esetleges postaköltséget kell az eladónak kifizetnie, a Numis semmilyen követeléssel nem fog fellépni. Adásvétel után lehetösége van a vevönek és az eladónak egymás értékelésére. Az értékelés lehet pozitív, semleges vagy negatív. A felhasználók az értékeléseik alapján különbözö tagsági szintekbe sorolhatók.

Nummulitis

Nummulitis

Tekintse meg rendszeresen frissülő numizmatikai kínálatunkat. Oldalainkon antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzek (a Római Köztársaságtól napjainkig), emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, pénz- és banktörténettel kapcsolatos emlékek valamint szakirodalom várja vásárlóinkat. Kínálunk még ezeken kívül érem- és bankjegytároláshoz kiváló minőségű berakókat és egyéb gyűjtési kellékeket. Reméljük, talál gyűjteményébe illő darabokat.

Pénzgyűjtők boltja

Pénzgyűjtők boltja

Az érmebolt folyamatosan vásárol a numizmatika tárgykörébe tartozó régiségeket: magyar és külföldi régi pénzeket (forgalmi fémpénzeket, papírpénzeket, emlékpénzeket, minta bankjegyeket is), részvényeket, kötvényeket, zálogleveleket, sorsjegyeket, mindenféle polgári és katonai jelvényeket és kitüntetéseket, papírrégiségeket, kinevezési és adományozási okiratokat, kisebb militaria felszerelési tárgyakat, a klasszikus és modern éremművészet alkotásait, érmeket, plaketteket, díjérmeket, kisplasztikákat, kapcsolódó szakirodalmat, katalógusokat és történelmi könyveket, illetve a gyűjteményekhez kapcsolódó kiegészítő éremgyűjtő kellékeket. Teljes gyűjtemények, hagyatékok felmérése, felvásárlása készpénzért!

Royal Savoy Numizmatika

Royal Savoy Numizmatika

Az érmék világában számíthat a Royal Savoyra -- értékes termékek reális áron. Nálunk sokmindent megtudhat a numizmatikáról, illetve értékes termékeket vásárolhat. Igyekszünk a legjobbat biztosítani, hogy ön gyarapíthassa gyűjteményét. Szóljon hozzá nyugodtan, ha kérdése van, hiányol valamit, vagy adatokat szeretne közölni.

Tátra Galéria Érembolt

Tátra Galéria Érembolt

Folyamatosan felvásárolunk régi fém- és papírpénzeket, emlékérmeket, plaketteket, kitüntetéseket, továbbá egyéb idevágó iratokat, részvényeket, értékpapírokat és okleveleket. Tevékenységi körünkbe tartozik még gyűjtemények átvétele, aukciók megszervezése, szaktanácsadás, értékbecslés.

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Bizonyára nálad is akad néhány megunt holmi amit szívesen eladnál, annyiért amennyit kínálnak érte! De biztosan akad olyan régi tárgy is a birtokodban, aminek az értékével sem vagy tisztában. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy megszabadulj megunt cuccaidtól, vagy lecsaphass egy-egy különlegességre. Regisztrálj a Bolhapiacon, és azonnal igénybe veheted, teljesen ingyenesen a szolgáltatásait. Legyél az elsők között, akik haszonnal, költségmentesen találnak egy kis keresetkiegészítést Webkirakat Virtuális bolhapiac! Ingyenes aukciós portál! Kategóriák Régiség, Műtárgy Gépjármű Lakás Műszakicikk, Elektronika Divatcikk, Kozmetika Mobiltelefon, Ékszer, Óra Sport Konzol, PC Utazás, Üveg, Kerámia, Porcelán Zene Fényképezés. Kerti eszközök, Irodai, és iskola szerek. Kovácsoltvas virágtartók, és bútorok. Porcelán vitrintárgyak, és üvegdíszek. Faliképek, nyomatok, képtartók.

Tuti menü