Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos linkek képes leírás: Online - Vigyázz [2. oldal]
részletek »

Hasznos linkek: Online - Vigyázz [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Hasznos linkek
Keresés
Találatok száma - 30 db
Online könyvelés, tanácsadás

Online könyvelés, tanácsadás

Online könyvelés, tanácsadás: fix havidíjas könyvelési szolgáltatáscsomagok! Az online könyvelés lényege, hogy minden munkafolyamat, adatcsere elektronikus, zárt rendszerben történik, legyen szó a könyvelési alapbizonylatokról, számlázásról, könyvelési listákról, befizetendő adók listájáról...Az ügyfelek e-mail-en is feltehetik kérdéseiket, amelyekre a lehető leggyorsabban reagálunk.

Pénz helyett étkezési utalvány

Pénz helyett étkezési utalvány

Egészítse ki munkatársai fizetését ebédcsekkel! A Cheque Dejeuner által forgalmazott étkezési utalványokat kedvezményes adózási feltételek mellett vásárolhatja meg és gyarapíthatja vele az alkalmazottai fizetését. Étel utalványaink számtalan beváltóhelyen felhasználhatók, szinte az összes vendéglátó intézményben lehet velük fizetni, illetve egyre több áruházban is felhasználhatók. Emellett egyre több étel házhoz szállító cég is elfogad meleg étkezési utalványt. A Cheque Dejeuner ebédcsekkekkel nem csak a munkatársak fizetése, hanem elégedettsége, munkakedve is emelkedni fog, próbálja ki!

Pénzkezelő eszközök boltja

Pénzkezelő eszközök boltja

Csökkentse Ön is készpénzforgalmának kockázatát valódiságvizsgálattal rendelkező bankjegyszámláló vagy bankjegyvizsgáló készülékeinkkel! Termékeink segítségével Ön gyorsan és megbízhatóan vizsgálhatja a világ bármely fizetőeszközét. Mivel a bankjegyeket általában irodai sokszorosító eszközzel (színes fénymásoló, nyomtató) hamisítják, egy egyszerű UV lámpával is kiszűrhetőek a hamisítványok. Nagyobb fokú védelmet jelent a UV-C vizsgálattal ellátott bankjegyvizsgáló készülék. Nagy készpénzfogalom esetén a valódiságvizsgálattal ellátott bankjegyszámlálóink lehetnek segítségére a hamisítványok kiszűrésben. Bankjegyvizsgálóink továbbá alkalmasak minden UV biztonsági jelöléssel ellátott okmány vizsgálatára is!

Pénztárgép Center - szerviz (Budaörs)

Pénztárgép Center - szerviz (Budaörs)

Aclas, CommaTEC, Euro, Fasy, Fiscal, Geisha, Samsung pénztárgépek forgalmazásával, üzembehelyezésével és szervizelésével foglalkozik a Com-Trend Bt. Több gép vásárlása esetén a leni árainkból további kedvezményt biztosítunk. Telephelyünk Budapest közelében a Pest megyei Budaörsön található, de üzembehelyezést és szervizelést Pest megyén kívül Fejér megyében és Komárom-Esztregom megyében is vállalunk.

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerek

Kereskedelem lebonyolítása érdekében lehetőség van pénztárgépek bérbe vételére. A Pog Iroda,- és Pénztárgéptechnikai Kft. által forgalmazott termékek akár bébe is vehetőek kedvezményesen. A gépekhez tartozó kiegészítők egyaránt megtekinthetőek, valamint meg is rendelhetőek a cég online felületén elérhető áruházból. Kiváló minőségű és garanciális eszközök minden megrendelő számára rövid időn belül kiszállításra is kerülnek. A több éves tapasztalattal rendelkező cég készséggel áll rendelkezésre a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

Pénztárgép üzlet és szervíz

Pénztárgép üzlet és szervíz

Kínálatunkban minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő pénztárgépet. Vállaljuk a készülékek üzembe helyezését, javítását, karbantartását. Üzletünkben működés közben összehasonlíthatja, és megvásárolhatja az Önnek legmegfelelőbb készüléket. Ha már egyszer kötelező, akkor legyen megfelelő!

Pénzügyi útravaló

Pénzügyi útravaló

Bankszámlát szeretnél nyitni vagy bankot váltani? Nem tudod mi a megoldás hosszú távra? Hitelt szeretnél felvenni? Befektetnéd megtakarításodat? Panaszod van? Melyik a legjobb megoldás és hogy vidd véghez? Ezeknek a problémáknak a megoldására adok Neked módszereket. Nem konkrét választ, azt magad fogod megtalálni az útmutatásaim alapján. Nemcsak most, később is! Ha szeretnéd az alapokat megtanulni, a megoldásra módszereket látni, és így a később felmerülő gondjaidat is megoldani, akkor jó helyen jársz! Neked nem a minden részletre kiterjedő pénzügyi ismeretre van szükséged, nem a teljes, szövevényes, bonyolult pénzügyi rendszert kell megtanulni, hanem csak azokat az alapokat és módszereket, melyek a Te megoldásaidhoz vezetnek.

Pénzvizsgálás, -számolás, -őrzés

Pénzvizsgálás, -számolás, -őrzés

A megfelelő irodatechnikai, vagy banktechnikai eszköz kiválasztása, megvásárlása vagy szakszerű szervizeltetése, rendszeres karbantartásának megoldása nem mindig egyszerű feladat. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek.

Pénzvizsgálók, -számlálók

Pénzvizsgálók, -számlálók

A MILE BANKTECHNIKA Kft. 1998. óta meghatározó szerepet tölt be a hazai bankjegyszámláló, érmeszámláló, páncélszekrény, irodai fémszekrény kereskedelemben. Kereskedelmi tevékenységünket szakképzett és tapasztalt szervizháttér, zökkenőmentes és garantált alkatrészellátás, gyors telefonos segítségnyújtás egészíti ki.

Hirdetés
Private Banking - Concorde

Private Banking - Concorde

Private banking igénylése a Concordenál! Miért is jó ez? A private bankinget igénylő ügyfelek egyénre szabott szolgáltatásokban részesülnek. Kiemelt figyelmet összpontosítva az igényeikre. A private banking azért is több, mint egy hagyományos pénzügyi tanácsadás, mert a privát bankárok a nap 24 órájában elérhetőek az ügyfelek számára. Az egyénre szabott szolgáltatás mellett természetesen a bizalom és a százszázalékos diszkréció is nélkülözhetetlen! Informálódhat részletesebben a private bankingról a weblapon.

Valutaváltás - Centrum Change

Valutaváltás - Centrum Change

A Centrum Change pénzváltó Budapest belvárosában éjjel-nappali nyitvatartással várja ügyfeleit. Célunk a gyors, pontos és diszkrét kiszolgálás a pénzváltás során, a számunkra természetes udvariasság mellett a lehető legjobb árfolyamon. Szolgáltatásaink közé tartozik: valuta vétel és eladás, valamint konvertálás más valutára. Nem csak magánszemélyek kiszolgálására működtetjük valutaváltónkat, hanem cégek valutaváltási igényeit is kielégítjük. Ha folyamatosan nyomon szeretné követni a valuta árfolyamok változását, hogy akkor válthassa át valutáit, amikor Önnek a legkedvezőbb, akkor látogasson vissza többször is weboldalunkra! Munkatársaink naponta többször is frissítik a valuta árfolyam táblázatot a változásoknak megfelelően.

Vezetői információs rendszer - SzámorgData

Vezetői információs rendszer - SzámorgData

Előfordult már Önnel, hogy hiányos vagy pontatlan adatok alapján nem tudta meghozni döntését? A vezetői információs rendszerünk használata során, ilyen helyzet nem fordulhat elő! Mindig tudni fogja mennyi pénze van, mennyibe kerül majd egy termék legyártása, stb.. Használja Ön is vezetői információs rendszerünket!

Vigyázz, Lehúzda!

Vigyázz, Lehúzda!

Vannak, akik túlzásba viszik a pénz termelését, és hajlamosak átesni a ló másik oldalára. Ők azok, akik azon ügyeskednek szünet nélkül, hogy hogyan tudnák lehúzni embertársaikat. Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsünk egymásnak elkerülni őket, de nagy ívben! Szerkessze Ön is ezt a gyűjteményt, akadályozzuk meg a lehúzókat együtt a további garázdálkodásaikban!

Tuti menü