Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai pénzintézetek képes leírás - Pénz.tlap.hu
részletek »

Hazai pénzintézetek - Pénz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Hazai pénzintézetek
Keresés
Találatok száma - 15 db
A hazai pénzintézetek listája

A hazai pénzintézetek listája

A hazai pénzintézetek teljes listája összegyűjtve és folyamatosan aktualizálva, linkekkel együtt. Célom egy olyan oldal, ahol az érdeklődők gyorsan, egyszerűen megtalálják az őket érdeklő pénzintézet elérhetőségét. Honlapomon - debrecenhitel.com - megtalálható a pénzintézetek, bankok, biztosítók, takarékszövetkezetek, egészségpénztárak listája és elérhetősége (linkje). ........................... ......................................... ......................................... ..... A magyarországi pénzügyi kultúra és tudatosság fejlesztése érdekében folyamatosan bővülő tartalom, elsősorban a lakosság érdekét figyelembe véve a debrecenhitel.com honlapon valamint a debrecenhitel.hu blog-on. Olvassa, gyarapítsa tudását a lehetőségekről! Általában minden ügyfelemnek tudok segíteni a rendszeres havi kiadások csökkentésében, kinek több, kinek kevesebb mértékben; valamint az egyszeri nagyobb lépések (hitel, befektetés) optimális megválasztásában. Tájékozódjon, ha döntött: hívjon!

Allianz Bank

Allianz Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Az Allianz Bank Zrt. - webes szolgáltatásainak továbbfejlesztéseként - bevezette a 'Netbank' nevű webes ügyfélszolgálati rendszerét, melynek célja, hogy otthonról vagy akár nyaralás közben külföldről intézzék banki ügyeiket.

AXA Bank

AXA Bank

Tudjuk, hogy akik felkeresnek bennünket azok életük egyik legjelentősebb döntéséhez kérnek segítséget tőlünk, ezért azon munkálkodunk, hogy szolgáltatásaink minden részletében megfeleljenek Ügyfeleink igényeinek. Ezért szeretnénk a pénzügyi világot a magunk eszközeivel nyíltabbá, mindenki számára elérhetővé és egyszerűbbé tenni azáltal, hogy szolgáltatásainkat, folyamatainkat, ügyfélkezelésünket leegyszerűsítjük, így segítve ügyfeleinket döntéseik meghozatalában.

Budapest Bank

Budapest Bank

A Budapest Bank a minőségi szolgáltatásain túlmenően jószolgálati programok megvalósításával és támogatásával is igyekszik elősegíteni az életkörülmények javulását. Felelős vállalatként, a hagyományos értelemben vett adományozás mellett komplex jótékonysági rendszer működtetésével támogatjuk a rászorulókat, akikkel hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk.

CIB Bank

CIB Bank

A CIB Bankban mélyen hiszünk abban, hogy az ügyfélkapcsolatok minősége, valamint ügyfeleink bizalma és megbecsülése olyan értékek, amelyeket elkötelezetten védenünk és ápolnunk kell. Éppen ezért megalkottuk a 100% figyelem programot, amelynek célja, hogy még jobban megismerjük ügyfeleink bankunkról alkotott képét. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos meghallgatni és megérteni ügyfeleinket annak érdekében, hogy folyamatosan emelhessük szolgáltatásaink színvonalát. A program keretében minden ügyfelünknek - így Önnek is - az eddigieknél is több lehetőséget biztosítunk arra, hogy megossza véleményét a bankunk által nyújtott szolgáltatások minőségéről.

Commerzbank

Commerzbank

A vállalati bankként ismert Commerzbank röviddel a rendszerváltás után, 1991-ben nyitott képviseleti irodát Magyarországon, majd a régióban elsőként 1993-tól már a Commerzbank AG 100%-os leányvállalataként kínálja magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásait a számlavezetéstől kezdve a különféle hitelkonstrukciókon át a faktorálásig.

Credigen Bank

Credigen Bank

A Credigen Bank 100%-os tulajdona a Franciaországban és Európa több országában piacvezető Sofinco S.A-nak. Pénzügyi hátterét, szakmai támogatását a közel 60 éves múlttal rendelkező anyavállalata biztosítja. A Sofinco a nemzetközi piacon folyamatosan fejlődik, jelenleg 20 országban van jelen és 16,7 millió ügyféllel büszkélkedhetett 2007 végén.

Deutsche Bank

Deutsche Bank

A Deutsche Bank 1990-ben alapított képviseleti irodát Budapesten, a magyarországi leánybank megnyitására pedig 1996 nyarán került sor. Azóta a Házi bank elvét követve legfőbb célunk, hogy partnereinknek a Deutsche Bank nevével fémjelzett minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk

FHB Bank

FHB Bank

Online számlanyitási lehetőség. Nyereménybetét vásárlási lehetőség online. Banki szolgáltatások, értékpapír és részvény vásárlási lehetőség már lakossági ügyfeleknek is. Ingyenes NetBróker és NetBank szolgáltatások. Egyenlegfigyelő szolgáltatás és MobilFizetési lehetőség. Államilag támogatott jelzáloghitelek.

Hirdetés
K&H Bank

K&H Bank

A K& Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete, piacvezető a vállalati szegmensben és a második legerősebb szereplő a lakossági üzletágban. Univerzális bankcsoportként, 241 lakossági és 20 vállalati fiókjában, illetve üzletágai és leányvállalatai réven lakossági és vállalati partnereinek teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújt. A K& Bank a Magyarországon működő vállalatok és a magyar magánszemélyek megbízható partnereként folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és termékeit, hogy mind több ügyfele nélkülözhetetlen segítője maradjon. Ehhez egyaránt támaszkodik tulajdonosai évszázados szakértelmére és munkatársai elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára - e kettő eredőjeként tudja megerősíteni és javítani pozícióját a versenytársaival szemben.

Kinizsi Bank

Kinizsi Bank

2007. augusztus elsején létrejött a Kinizsi Bank, mely Magyarország első nem budapesti székhellyel működő, kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában lévő hitelintézete. Bankká történő átalakulásunk sikertörténet, mérföldkő számunkra és a magyar pénzügyi szektor számára is. A hazánkban működő takarékszövetkezetek közül elsőként döntöttünk a bankká történő átalakulásról.

Magyar Nemzeti Bank

Magyar Nemzeti Bank

Az MNB elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása. Az MNB elsődleges céljának veszélyeztetése nélkül, a rendelkezésre álló monetáris politikai eszközökkel támogatja a Kormány gazdaságpolitikáját. A gazdaságpolitika egészének legfontosabb célja a hosszú távon fenntartható, stabil gazdasági növekedés biztosítása. A jegybank ezt azzal tudja támogatni, ha kiszámítható és hiteles monetáris politikájával az inflációt alacsony szinten tartja. Ezen a felismerésen alapul a hazai Jegybanktörvény is, amely az MNB számára elsődleges célként az árstabilitás elérését és fenntartását írja elő, összhangban az egyre szélesebb körben elterjedő nemzetközi gyakorlattal és az Európai Unió

OTP Bank

OTP Bank

Az OTP Csoport univerzális pénzügyi szolgáltatásait üzleti és jogi megfontolásokból számos leányvállalat bevonásával nyújtja. Míg Magyarországon a hagyományos banki szolgáltatások az OTP Bank portfolióját alkotják, a modernebb pénzügyi igényeket - például autó-finanszírozás, befektetési alapok, biztosítás - kiszolgáló termékeket az OTP Bank leányvállalatai fejlesztik és értékesítik. A Bankcsoport a külföldi piacokon leányvállalatok útján vállalt szerepet. Az OTP Bank egyike azon vállalatoknak, amelyek hosszú idő óta - a működés szerves részeként - kiemelt figyelmet fordítanak tevékenységük társadalmi, gazdasági és környezeti hatására. Az egyik legrégebbi hazai pénzügyi intézményként évtizedek óta együtt élünk a társadalommal, és természetes tevékenységünknek tekintjük, hogy a felelős működés mellett támogassuk, segítsük fejlődését.

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank

A jelenlegi gazdasági helyzetben sokan érzik úgy, hogy sötétben tapogatóznak, nem tudják, mit hoz a jövő. Olyan ez, mint egy hosszúra nyúlt borús időszak, amikor alig várjuk, hogy ismét szép idő legyen. Ilyenkor érezzük igazán, mekkora szükségünk is van fényre, világosságra, ami ismét derűlátással tölt el minket. Addig is, míg a válság véget nem ér, mindent meg kell tennünk, hogy rátaláljunk a fényre, aktívan kell keresnünk a kiutat. A Raiffeisen Bank nem szüntetheti meg a válságot, és nem tud minden problémára megoldást. Ugyanakkor igyekszünk érthető, egyenes beszéddel rávilágítani a válság átvészeléséhez szükséges lépésekre és segítünk értelmezni az ügyfeleink pénzügyeire ható gazdasági folyamatokat. Hogy Ön tisztán lásson.

UniCredit Bank

UniCredit Bank

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legkiterjedtebb, több mint 4000 fiókból1 álló bankhálózattal rendelkező UniCredit Group magyarországi tagja. Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak. A magyar bankszektor egyik meghatározó szereplőjeként magán- és vállalati hitelektől az európai uniós támogatásokkal megvalósuló nagy fejlesztési projektekig, a számlavezetéstől, bankbetétektől a vagyonkezelésen át a befektetési banki szolgáltatásig széles körű kínálattal szolgálja ki ügyfeleit. Ezt a választékot egészíti ki az UniCredit Faktoring Zrt. mellett az UniCredit Csoport hazai lízingvállalata és a Pioneer Alapkezelő Zrt., valamint támogatja finanszírozási forrásokkal az UniCredit Jelzálogbank Zrt.

Tuti menü