Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Forint - Magyar [4. oldal]
részletek »

Pénz képes leírás: Forint - Magyar [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
Forint portál

Forint portál

Nem lehet tudni, hogy miért, de van egy-két olyan évjárat a vert forgalmi érmék közül, amely milliós darabszámban készült, mégis ma szinte képtelenség hozzájutni egy-egy UNC darabhoz. Egyesek szerint a szóban forgó darabok 50 évesek és mivel első - legtovább forgalomban volt - érmék, ezért túlságosan elkoptak és csak használtat látni lépten-nyomon...

Galéria Savaria

Galéria Savaria

Galéria Savaria egy online piactér, amely az antik, műtárgy, régiség területre specializálódik. Az antik tételek, műtárgyak, régiségek eladása, illetve vásárlása 12 kategóriában történik. A Galéria Savaria online piactérre bármely regisztrált felhasználó díjmentesen tölthet fel tételeket.

Gazdasági Rádió - Tőzsdei árfolyam, állampapír

Gazdasági Rádió - Tőzsdei árfolyam, állampapír

BÉT-index, tőzsdei hírek, gazdasági hírek? Akkor Gazdasági Rádió! A Gazdasági Rádió sokak kitartó, kemény munkájának eredményeképpen, a munkatársak tehetségének köszönhetően sikeres rádióvá, a médiavilág hatékony szereplőjévé, számon tartott tényezőjévé vált. A www.gazdasagiradio.hu oldalon megtalál mindent, ami a gazdasági hírekkel, a tőzsdével, az állampapírokkal, stb. kapcsolatos!

Hamis pénzek

Hamis pénzek

A Hamis Pénzek.hu numizmatikai honlap azért jött létre, hogy bemutassa a hazai numizmatikai piacot egyre jobban elárasztó manipulált bankjegyeket, valamint érméket. Fő célunk, hogy minden gyűjtő betekintést nyerhessen ebbe a világba és még időben informálódhasson a felkínált gyanús darabokról. A manipulált, de eredeti papírpénzek és fémpénzek mellett bemutatunk több korabeli és jelenkori modern hamisítványt is.

Hitel magazin

Hitel magazin

Tuti Hitel Magazin naprakész információkkal, melyben tájékozódhat a hitelformákról, lehetőségekről, hírekről. Pénzügyi és gazdasági témák, hasznos tanácsok azoknak, akik érintettek vagy érdeklődnek ezen témák iránt.

Ingyenes tőzsde árfolyamok mobiltelefonon

Ingyenes tőzsde árfolyamok mobiltelefonon

A 2008-ban alapított Random Capital Zrt. küldetése, hogy magas szintű szolgáltatásokkal, könnyen kezelhető, ügyfélbarát, vezető kereskedési technológiákkal a lakossági befektetők lehető legszélesebb körének biztosítsa mind a hazai, mind a nemzetközi tőkepiacok optimalizált elérését. A különféle online lehetőségeknek (Netboon, Randi, MobilBroker), és a szerződéses kereteknek köszönhetően a kisbefektetők és a nagyobb lehetőségekkel rendelkező befektetők egyaránt megtalálják a számunkra kedvező formákat.

K&H Bank

K&H Bank

A K& Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete, piacvezető a vállalati szegmensben és a második legerősebb szereplő a lakossági üzletágban. Univerzális bankcsoportként, 241 lakossági és 20 vállalati fiókjában, illetve üzletágai és leányvállalatai réven lakossági és vállalati partnereinek teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújt. A K& Bank a Magyarországon működő vállalatok és a magyar magánszemélyek megbízható partnereként folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és termékeit, hogy mind több ügyfele nélkülözhetetlen segítője maradjon. Ehhez egyaránt támaszkodik tulajdonosai évszázados szakértelmére és munkatársai elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára - e kettő eredőjeként tudja megerősíteni és javítani pozícióját a versenytársaival szemben.

Keleman numizmatika

Keleman numizmatika

Az oldal nem egy numizmatikai katalógus, pusztán saját gyűjteményem egy részét mutatom be, amely darabok az oldalon megvásárolhatók vagy elcseélhetők. Az érmék megvásárlásáról bővebben a menüben a "Kapcsolat" gombra kattintva olvashat!

Kinizsi Bank

Kinizsi Bank

2007. augusztus elsején létrejött a Kinizsi Bank, mely Magyarország első nem budapesti székhellyel működő, kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában lévő hitelintézete. Bankká történő átalakulásunk sikertörténet, mérföldkő számunkra és a magyar pénzügyi szektor számára is. A hazánkban működő takarékszövetkezetek közül elsőként döntöttünk a bankká történő átalakulásról.

Hirdetés
Könyvek a pénzről

Könyvek a pénzről

Keressen pénzzel kapcsolatos könyveket az Antik Vár Online Könyvesbolt és Antikváriumban! Új és használt, időszerű és inkább történelmi értéket képviselő könyveket is talál itt, ami a pénzről, a numizmatikáról és az üzleti életről is szól. De ha úgy tetszik, tegye itt pénzzé könyveit, vagy a pénzét könyvvé!

Közbeszerzési pályázatok

Közbeszerzési pályázatok

A közbeszerzési kiírások naprakész, folyamatos figyelemmel kísérése sok időt és energiát vesz igénybe. Mi felhasználóink részére megtaláljuk, összegyűjtjük és szelekció után elküldjük azokat a kiírásokat, amelyek megfelelnek az Ön cégének. Mindent egyben; takarítson meg időt, energiát és pénzt! Válassza pályázatfigyelőnket, mert nálunk több mint 100 ezer aktív pályázati felhívás; Magyarország, az Európai unió (TED), és további 12 ország (Ausztria, Németország, Svájc, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Bulgária, Románia, Görögország, Szerbia ) összes értékhatár feletti kiírása megtalálható egy adatbázisban, amelyből Ön választhatja ki, mi érdekli! Továbbá Magyarországon minden információs forrásából összegyűjtjük a pályázati kiírásokat: újságokból, hivatalos publikációkból, a közszektor és a magánszektor honlapjairól. Cége igényei szerint leválogatjuk a közbeszerzési kiírásokat, és naponta e-mailen küldjük őket. Hatékony, gyors, nem kell keresgélnie az értesítőben vagy az interneten. 14 nap teszt ingyen!

Magyar Bankjegy katalógus

Magyar Bankjegy katalógus

Magyar Bankjegy Katalógus! Adás-vétel, csere-bere, gyűjtemény tárgymutatóval! Szaktanácsok, vélemények, érdekességek, és minden hasznos, ami a papírpénzekkel kapcsolatos!

Magyar Éremgyűjtők egyesülete

Magyar Éremgyűjtők egyesülete

Az egyesületünk mintegy 4000 taggal, valamint több ezer műkedvelővel segíti a numizmatikai magángyűjtemények gazdagítását, ezek révén a nemzeti értékek megmentését, illetve közgyűjtemények gyarapítását. Az egyesület - tevékenységéből fakadó - szolgáltatásait a tagokon kívül más személy is igénybe veheti.

Magyar Érme Bolt

Magyar Érme Bolt

Az oldal az éremgyűjtők, az emlékérmék, fémpénzek iránt érdeklődők számára készült, hogy segítségével könnyen áttekinthessék az emlékérméket és a teljes forintrendszert a kezdettől napjainkig, s ezáltal információt szerezzenek gyűjteményük esetleges hiányzó darabjairól, amelyeket itt az érmebolt oldalán akár meg is vásárolhatnak.

Magyar Érmeforgalmazó Kft.

Magyar Érmeforgalmazó Kft.

Egy világ az érméken Alig van olyan tárgy, amely az elmúlt évszázadok során szorosabban kapcsolódott volna az emberek életéhez és az emberiség kultúrájához, mint a pénzérmék. Akár igaz az állítás, hogy "a pénz tartja mozgásban a világot", akár nem, az emberiség történetében kevés dolog került az állandó és lázas érdeklődés középpontjába, váltott ki annyi erkölcsi és vallási indíttatású bírálatot és viszályt, mint a pénz. A pénzérmék gyűjtésének szenvedélye szinte egyidős az emberiség történetével.

Magyar Nemzeti Bank

Magyar Nemzeti Bank

Az MNB elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása. Az MNB elsődleges céljának veszélyeztetése nélkül, a rendelkezésre álló monetáris politikai eszközökkel támogatja a Kormány gazdaságpolitikáját. A gazdaságpolitika egészének legfontosabb célja a hosszú távon fenntartható, stabil gazdasági növekedés biztosítása. A jegybank ezt azzal tudja támogatni, ha kiszámítható és hiteles monetáris politikájával az inflációt alacsony szinten tartja. Ezen a felismerésen alapul a hazai Jegybanktörvény is, amely az MNB számára elsődleges célként az árstabilitás elérését és fenntartását írja elő, összhangban az egyre szélesebb körben elterjedő nemzetközi gyakorlattal és az Európai Unió

Magyar Pénzverő Zrt.

Magyar Pénzverő Zrt.

A Magyar Pénzverő múltja összefügg a magyar pénzverés ezeréves történetével, amelynek kezdetét az első királyunk, Szent István által 1001-ben veretett első dénárok jelentették. A XIII. század közepén Károly Róbert pénzreformja keretében több pénzverő kamarát is felállított, köztük a legjelentősebbet - a Magyar Pénzverő közvetlen elődjét - Körmöcbányán 1328-ban, amely az itt vert aranypénzek mennyisége és minősége révén világhírűvé vált. A körmöcbányai verdét az I. világháborút követően, 1918-ban leszerelték, Budapestre menekítették és mint Magyar Királyi Állami Pénzverőt 1925-ben állították fel Budapesten, az Üllői út - Könyves Kálmán körút sarkán. A pengő rendszer érméi után a II. világháborút követően az Állami Pénzverő Nemzeti Vállalat itt verte a forint pénzrendszer érméit.

Tuti menü