Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Neteller - Pénzkezelő [5. oldal]
részletek »

Pénz képes leírás: Neteller - Pénzkezelő [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
Neteller

Neteller

Már Magyarországon is elérhető a Neteller Ez a gyors és kényelmes internetes online fizetési lehtőség szinte minden online szerencsejáték-oldalon használható. A NETeller olyan biztonságos oldal, ahol ingyenes számlát nyithatsz, melyet bankszámládról indított átutalással, hitelkártyával vagy banki átutalással tölthetsz fel

Numis

Numis

A Numis.hu egy tematikus online aukciós oldal. Igyekszünk a magyar piacon egyedülálló szolgáltatásokat nyújtani eladóinknak és vásárlóinknak, egy egyszerű, átlátható felület mellett. A Numis oldalon a vásárlás teljesen ingyenes, tehát Önnek csak a termék árát és az esetleges postaköltséget kell az eladónak kifizetnie, a Numis semmilyen követeléssel nem fog fellépni. Adásvétel után lehetösége van a vevönek és az eladónak egymás értékelésére. Az értékelés lehet pozitív, semleges vagy negatív. A felhasználók az értékeléseik alapján különbözö tagsági szintekbe sorolhatók.

Numismatics

Numismatics

Numizmatikai ismertetők, leírások, római érmék, papírpénzek, magyar pénzek katalógusa található oldalunkon. Az oldalt rendszeresen frissítjük új hírekkel, cikkekkel, érmékkel, bankjegyekkel.

Numizmatik

Numizmatik

Félkész érme sorozatok A Numizmatik Kft. karácsonyi meglepetése egy olyan emlékérem, amelyet valódi érték és minőség fémjelez. Ezüst érmét ajándékozni ezeréves hagyomány, méltó az Ünnep fényéhez, kifejezi a szerettünk iránti tiszteletet, megbecsülést és szeretetet. Tovább a Karácsonyi érmére >

Numizmatikai alapismeretek

Numizmatikai alapismeretek

Azért érdemes gyűjteni, mert esztétikailag szépek, ha gondosan vannak tartva, nagyon értékállóak, tehát befektetésnek sem utolsók. Néha az ember érzelmileg is tud kötődni hozzájuk, kabalaként tartja őket magánál. Nem elfelejtendő közvetlen kötődésük a történelemmel!

Numizmatikai fórum

Numizmatikai fórum

A Numizmatikai Fórum (sgforum) egy olyan hely, ahol a numizmatikusok, gyűjtők, kereskedők eszmét és gyűjteménydarabot cserélhetnek, adhatnak, vehetnek. Ez egy folyamatosan fejlődő honlap, amelynek nézetsége egyre csak nő és tartalma pedig folyamatosan bővül!

Nummulitis

Nummulitis

Tekintse meg rendszeresen frissülő numizmatikai kínálatunkat. Oldalainkon antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzek (a Római Köztársaságtól napjainkig), emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, pénz- és banktörténettel kapcsolatos emlékek valamint szakirodalom várja vásárlóinkat. Kínálunk még ezeken kívül érem- és bankjegytároláshoz kiváló minőségű berakókat és egyéb gyűjtési kellékeket. Reméljük, talál gyűjteményébe illő darabokat.

Offshore bankszámla nyitás áraik - Offshore Centrum

Offshore bankszámla nyitás áraik - Offshore Centrum

Külföldi cég alapításához keres szakértő segítséget? Európában és távoli országokban segítünk megtalálni a legkedvezőbb megoldást és megalapítjuk külföldi cégét! Offshore bankszámlát szeretne nyitni? Szeretné megismerni a lehetőségeket? Ismerje meg különböző offshore bankok kínálatát honlapunkon! Stabil banki háttér, internetbanking, bankkártyák

Olvasnivalók a hozamokról

Olvasnivalók a hozamokról

A linken egy összesítő oldalt talál a hozamokkal kapcsolatos Concorde-os infókról! Megannyi olyan alap létezik, amibe pénzünket fektethetjük. Ám ezeknél a hozam és kockázat eltérő. A nagyobb hozamok sokak számára tetszetős lehet, de nem szabad elhamarkodottan dönteni. Hiszen az abszolút hozamú alapok legtöbbször szebb számokkal kecsegtetnek, de itt a kockázati faktor is sokkal jelentősebb! A Concorde weboldalán több cikket is olvashat a hozamokról. Ezekkel Ön teljes képet kaphat a piacon lévő hozamok számairól.

Hirdetés
Online könyvelés, tanácsadás

Online könyvelés, tanácsadás

Online könyvelés, tanácsadás: fix havidíjas könyvelési szolgáltatáscsomagok! Az online könyvelés lényege, hogy minden munkafolyamat, adatcsere elektronikus, zárt rendszerben történik, legyen szó a könyvelési alapbizonylatokról, számlázásról, könyvelési listákról, befizetendő adók listájáról...Az ügyfelek e-mail-en is feltehetik kérdéseiket, amelyekre a lehető leggyorsabban reagálunk.

OTP Bank

OTP Bank

Az OTP Csoport univerzális pénzügyi szolgáltatásait üzleti és jogi megfontolásokból számos leányvállalat bevonásával nyújtja. Míg Magyarországon a hagyományos banki szolgáltatások az OTP Bank portfolióját alkotják, a modernebb pénzügyi igényeket - például autó-finanszírozás, befektetési alapok, biztosítás - kiszolgáló termékeket az OTP Bank leányvállalatai fejlesztik és értékesítik. A Bankcsoport a külföldi piacokon leányvállalatok útján vállalt szerepet. Az OTP Bank egyike azon vállalatoknak, amelyek hosszú idő óta - a működés szerves részeként - kiemelt figyelmet fordítanak tevékenységük társadalmi, gazdasági és környezeti hatására. Az egyik legrégebbi hazai pénzügyi intézményként évtizedek óta együtt élünk a társadalommal, és természetes tevékenységünknek tekintjük, hogy a felelős működés mellett támogassuk, segítsük fejlődését.

Papírpénz

Papírpénz

Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki megtekinthesse a magyar papírpénzeket, és kellő információt szerezhessen azokról. Sok színes képpel és leírással kívánok kedvezni a kezdő és haladó gyűjtőknek, valamint azoknak is, akik csak szeretnék megtekinteni, hogy milyen pénzekkel fizethettek szüleink, nagyszüleink, dédszüleink.

Paypal

Paypal

A PayPal.com-on a Sign Up-ra kattintva bejön a regisztráció első oldala. Itt ki lehet választani, hogy milyen típusú fiókot szeretnénk regisztrálni, én a személyes, azaz Personal Accountot mutatom be. Select the country or region where you live: (ország vagy régió kiválasztása

Pénz helyett étkezési utalvány

Pénz helyett étkezési utalvány

Egészítse ki munkatársai fizetését ebédcsekkel! A Cheque Dejeuner által forgalmazott étkezési utalványokat kedvezményes adózási feltételek mellett vásárolhatja meg és gyarapíthatja vele az alkalmazottai fizetését. Étel utalványaink számtalan beváltóhelyen felhasználhatók, szinte az összes vendéglátó intézményben lehet velük fizetni, illetve egyre több áruházban is felhasználhatók. Emellett egyre több étel házhoz szállító cég is elfogad meleg étkezési utalványt. A Cheque Dejeuner ebédcsekkekkel nem csak a munkatársak fizetése, hanem elégedettsége, munkakedve is emelkedni fog, próbálja ki!

Pénzgyűjtők boltja

Pénzgyűjtők boltja

Az érmebolt folyamatosan vásárol a numizmatika tárgykörébe tartozó régiségeket: magyar és külföldi régi pénzeket (forgalmi fémpénzeket, papírpénzeket, emlékpénzeket, minta bankjegyeket is), részvényeket, kötvényeket, zálogleveleket, sorsjegyeket, mindenféle polgári és katonai jelvényeket és kitüntetéseket, papírrégiségeket, kinevezési és adományozási okiratokat, kisebb militaria felszerelési tárgyakat, a klasszikus és modern éremművészet alkotásait, érmeket, plaketteket, díjérmeket, kisplasztikákat, kapcsolódó szakirodalmat, katalógusokat és történelmi könyveket, illetve a gyűjteményekhez kapcsolódó kiegészítő éremgyűjtő kellékeket. Teljes gyűjtemények, hagyatékok felmérése, felvásárlása készpénzért!

Pénzjegynyomda Zrt.

Pénzjegynyomda Zrt.

A Részvénytársaságot 1926-ban alapították, elsősorban a hazai bankjegyek előállítására. A bankjegygyártás nagy szakmai felkészültséget, nyomdai precizitást, kimagasló biztonságot igényelt és igényel.

Pénzkezelő eszközök boltja

Pénzkezelő eszközök boltja

Csökkentse Ön is készpénzforgalmának kockázatát valódiságvizsgálattal rendelkező bankjegyszámláló vagy bankjegyvizsgáló készülékeinkkel! Termékeink segítségével Ön gyorsan és megbízhatóan vizsgálhatja a világ bármely fizetőeszközét. Mivel a bankjegyeket általában irodai sokszorosító eszközzel (színes fénymásoló, nyomtató) hamisítják, egy egyszerű UV lámpával is kiszűrhetőek a hamisítványok. Nagyobb fokú védelmet jelent a UV-C vizsgálattal ellátott bankjegyvizsgáló készülék. Nagy készpénzfogalom esetén a valódiságvizsgálattal ellátott bankjegyszámlálóink lehetnek segítségére a hamisítványok kiszűrésben. Bankjegyvizsgálóink továbbá alkalmasak minden UV biztonsági jelöléssel ellátott okmány vizsgálatára is!

Tuti menü