Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tőzsde - Zsibvásár [7. oldal]
részletek »

Pénz képes leírás: Tőzsde - Zsibvásár [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
Tőzsde kezdőknek

Tőzsde kezdőknek

Onlien tőzsde kezdőknek kedvezményesen. A világtrend.hu oldalon a tőzsde misztikus világát hozza közel mindenki számára, aki érdeklődik iránta. A legnagyobb magyarországi befektetési szolgáltatónál kedvezményes értékpapírszámlát is lehet nyitni az oldalon keresztül történő regisztráció után. A számlához online kereskedési rendszer is tartozik, így kényelmesen intézhetők a tranzakciók.

UniCredit Bank

UniCredit Bank

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legkiterjedtebb, több mint 4000 fiókból1 álló bankhálózattal rendelkező UniCredit Group magyarországi tagja. Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak. A magyar bankszektor egyik meghatározó szereplőjeként magán- és vállalati hitelektől az európai uniós támogatásokkal megvalósuló nagy fejlesztési projektekig, a számlavezetéstől, bankbetétektől a vagyonkezelésen át a befektetési banki szolgáltatásig széles körű kínálattal szolgálja ki ügyfeleit. Ezt a választékot egészíti ki az UniCredit Faktoring Zrt. mellett az UniCredit Csoport hazai lízingvállalata és a Pioneer Alapkezelő Zrt., valamint támogatja finanszírozási forrásokkal az UniCredit Jelzálogbank Zrt.

Valutaváltás - Centrum Change

Valutaváltás - Centrum Change

A Centrum Change pénzváltó Budapest belvárosában éjjel-nappali nyitvatartással várja ügyfeleit. Célunk a gyors, pontos és diszkrét kiszolgálás a pénzváltás során, a számunkra természetes udvariasság mellett a lehető legjobb árfolyamon. Szolgáltatásaink közé tartozik: valuta vétel és eladás, valamint konvertálás más valutára. Nem csak magánszemélyek kiszolgálására működtetjük valutaváltónkat, hanem cégek valutaváltási igényeit is kielégítjük. Ha folyamatosan nyomon szeretné követni a valuta árfolyamok változását, hogy akkor válthassa át valutáit, amikor Önnek a legkedvezőbb, akkor látogasson vissza többször is weboldalunkra! Munkatársaink naponta többször is frissítik a valuta árfolyam táblázatot a változásoknak megfelelően.

Venni, nem eladni

Venni, nem eladni

Az oldal célja, hogy elsősorban friss technikai elemzéseket tegyen közzé, melyet a hivatásos elemzőkön kívül, maguk a regisztrált felhasználók is feltölthetnek, és bárki számára hozzáférhetővé, véleményezhetővé tehetnek. Kettős célt kívánunk megvalósítani: egyrészről szakmai anyagok biztosítása a spekulánsok számára, másrészről a tőzsdei kereskedés kultúrájának megismertetése az átlag emberrel, aktuális témák és befektetési lehetőségek hétköznapi nyelven történő kiértékelésével, szakértői és felhasználói anyagokon keresztül.

Vezetői információs rendszer - SzámorgData

Vezetői információs rendszer - SzámorgData

Előfordult már Önnel, hogy hiányos vagy pontatlan adatok alapján nem tudta meghozni döntését? A vezetői információs rendszerünk használata során, ilyen helyzet nem fordulhat elő! Mindig tudni fogja mennyi pénze van, mennyibe kerül majd egy termék legyártása, stb.. Használja Ön is vezetői információs rendszerünket!

Vigyázz, Lehúzda!

Vigyázz, Lehúzda!

Vannak, akik túlzásba viszik a pénz termelését, és hajlamosak átesni a ló másik oldalára. Ők azok, akik azon ügyeskednek szünet nélkül, hogy hogyan tudnák lehúzni embertársaikat. Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsünk egymásnak elkerülni őket, de nagy ívben! Szerkessze Ön is ezt a gyűjteményt, akadályozzuk meg a lehúzókat együtt a további garázdálkodásaikban!

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Bizonyára nálad is akad néhány megunt holmi amit szívesen eladnál, annyiért amennyit kínálnak érte! De biztosan akad olyan régi tárgy is a birtokodban, aminek az értékével sem vagy tisztában. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy megszabadulj megunt cuccaidtól, vagy lecsaphass egy-egy különlegességre. Regisztrálj a Bolhapiacon, és azonnal igénybe veheted, teljesen ingyenesen a szolgáltatásait. Legyél az elsők között, akik haszonnal, költségmentesen találnak egy kis keresetkiegészítést Webkirakat Virtuális bolhapiac! Ingyenes aukciós portál! Kategóriák Régiség, Műtárgy Gépjármű Lakás Műszakicikk, Elektronika Divatcikk, Kozmetika Mobiltelefon, Ékszer, Óra Sport Konzol, PC Utazás, Üveg, Kerámia, Porcelán Zene Fényképezés. Kerti eszközök, Irodai, és iskola szerek. Kovácsoltvas virágtartók, és bútorok. Porcelán vitrintárgyak, és üvegdíszek. Faliképek, nyomatok, képtartók.

World Money

World Money

Az oldal a világ pénzeivel és azok történelmével foglalkozik. Hiszen mindnyájan tudjuk, hogy nem csak az országoknak, a világnak van történelme, hanem sok minden másnak is. Ezek közül mi a pénzt emeltük ki, s egy portált készítünk ennek történelmével. Célunk a portállal az, hogy mindenki megismerhesse a pénz és az üzlet történetét. Portálunk tartalma folyamatosan bővül, megújul a folyamatos frissítések révén. A portál hiánytalan megtekintéséhez ajánlott program:

Zsibvásár

Zsibvásár

A Zsibvásár méltón egyik legjobb és legnagyobb vetélytársa a korábban egyeduralmat alkotó két piacvezető aukciós portálnak! A Zsibvásár numizmatikai oldalán minden pénz- és érmegyűjtő megtalálhatja a gyűjteményből hiányzó darabot, vagy eladhatja, ami felesleges!

Tuti menü