Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tőzsde, befektetés képes leírás: Tőzsde - Venni [2. oldal]
részletek »

Tőzsde, befektetés: Tőzsde - Venni [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: penz.tlap.hu » Tőzsde, befektetés
Keresés
Találatok száma - 21 db
Tőzsde Akadémia

Tőzsde Akadémia

Iránytű a tőzsde világában. Befektetési tippek, ötletek közérthetően mindenkinek. Befektetnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Mi végig vezetünk a tőzsdézés kezdeti nehézségein. Bármilyen téma is érdekeljen -részvény, forex, nyersanyag, etf- nálunk érdekes és közérthető stratégiai cikkeket, oktatási anyagokat és gondolatébresztőket találsz a témáról. A siker érdekében megismertetünk legendás befektetők, alapkezelők gondolatmenetével, véleményével is. Legyél részese Te is a sikernek!

Tőzsde hírek

Tőzsde hírek

Az ECO friss gazdasági, tőzsdei és befektetési híreket szolgáltat minden nap, ezzel segítve olvasói tájékozódását a pénzügy világában. A változatos témafeldolgozás mellett az oldal kalkulátorokkal, piaci összefoglalókkal és elemzésekkel is szolgál. Emellett az weblap tartalmaz egy blog fület is, ahol a legfontosabb pénzügyi blogok friss híreiből közölnek válogatást. Sok információ egy helyen! Gazdasági hírek, tőzsdei adatok, deviza árfolyamok - gazdasági, pénzügyi, vállalati, makrogazdasági, deviza, gazdaságpolitikai hírek több az összes meghatározó hazai hírforrástól egy helyen. Külföldi hírek Magyarországról. Mértékadó gazdasági blogokon megjelenő írások.

Tőzsde kezdőknek

Tőzsde kezdőknek

Onlien tőzsde kezdőknek kedvezményesen. A világtrend.hu oldalon a tőzsde misztikus világát hozza közel mindenki számára, aki érdeklődik iránta. A legnagyobb magyarországi befektetési szolgáltatónál kedvezményes értékpapírszámlát is lehet nyitni az oldalon keresztül történő regisztráció után. A számlához online kereskedési rendszer is tartozik, így kényelmesen intézhetők a tranzakciók.

Venni, nem eladni

Venni, nem eladni

Az oldal célja, hogy elsősorban friss technikai elemzéseket tegyen közzé, melyet a hivatásos elemzőkön kívül, maguk a regisztrált felhasználók is feltölthetnek, és bárki számára hozzáférhetővé, véleményezhetővé tehetnek. Kettős célt kívánunk megvalósítani: egyrészről szakmai anyagok biztosítása a spekulánsok számára, másrészről a tőzsdei kereskedés kultúrájának megismertetése az átlag emberrel, aktuális témák és befektetési lehetőségek hétköznapi nyelven történő kiértékelésével, szakértői és felhasználói anyagokon keresztül.

Tuti menü